Orosz fordító – Iljenko Tatjána

Főoldal    Bemutatkozás    Árak, rendelés    Szolgáltatásaim    Kapcsolat    GyIK      Венгерский перевод: перевод с русского на венгерский, с венгерского на русский
Az orosz matrjoska egy világhírű szimbóluma az orosz népi kultúrának.


Főoldal

Bemutatkozás

Árak, rendelés

GyIK

Kapcsolat


Szolgáltatásaim

Hazai csemegék

Érdekességek

Utazások

Legutóbbi munkáim

Sürgős fordítás

Sürgős orosz fordításra van szüksége? Segítünk!


Egy sürgős fordítás megrendelése

Az egyre gyorsuló tempójú életünkben előfordul olyan helyzet, hogy sürgősen kell egy szöveget lefordítani magyarról oroszra vagy oroszról magyarra. Ilyen esetekben keressenek meg bennünket.

Mivel a fordítási tevékenységet főállásban végezzük, ezért az esetek többségében tudunk segíteni. Mi mindig annyi fordítást vállalunk, amennyi fizikailag teljesíthető. Az ügyfeleink általában jelzik számunkra, hogy mikorra is kell elkészülnie a fordításnak, így aztán sokszor kapunk olyan fordítási megrendelést, ami laza határidővel rendelkezik. Ekkor az esetleges sürgős fordításokat előre tudjuk venni.

A lefordított anyag folyamatos küldése

Bizonyos fordítások esetén a megrendelő számára segítséget jelenthet, ha folyamatosan, mondjuk naponta küldjük a már elkészült részeket. Ilyenkor jelezni szoktuk, hogy ezek ideiglenes, még lektorálatlan nyersfordítások. Amikor ugyanis a teljes anyag elkészül, akkor van értelme csak a lektorálásának, hiszen a lektornak egyben kell látnia a teljes anyagot például az egységes terminológia ellenőrzése és következetes kialakítása érdekében.

Mit is tegyen sürgős fordítás esetén?

Ha sürgős a fordítása, kérjen tőlünk árajánlatot, megadva a kért határidőt. Mi megnézzük a lefordítandó anyagot, s annak ismeretében majd konkrétan válaszolunk.