Orosz fordító – Iljenko Tatjána

Főoldal    Bemutatkozás    Árak, rendelés    Szolgáltatásaim    Kapcsolat    GyIK      Венгерский перевод: перевод с русского на венгерский, с венгерского на русский
Az orosz matrjoska egy világhírű szimbóluma az orosz népi kultúrának.


Főoldal

Bemutatkozás

Árak, rendelés

GyIK

Kapcsolat


Szolgáltatásaim

Hazai csemegék

Érdekességek

Utazások

Legutóbbi munkáim

Használati utasítások fordítása

Ez egy olyan anyag, mely – tipikusan különféle jelöléseket, rövidítéseket és szakkifejezéseket alkalmazva – részletesen és alaposan leírja egyes készülékek, berendezések vagy szoftverek használatának szabályait.


Egy használati utasítás alapvető célja, hogy az anyag kifogástalanul érthető legyen a felhasználók azon köre számára, akik számára az adott készülék, berendezés illetve szoftver készült.

A használati utasítások fajtái

Igen nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezünk a legkülönbözőbb használati utasítások fordításában. Fordítottuk már oroszról magyarra vagy magyarról oroszra háztartási, mezőgazdasági, vegyipari, konzervipari gépek és berendezések használati utasítását, szoftverek vonatkozásában pedig mobil-bankolási programtól kezdve közösségi portálon át számlázóprogram kezeléséig sokféle megrendelést teljesítettünk. Fordításainkat más szempontból csoportosítva különféle műszaki dokumentációk, leírások, bizonyítványok, kísérő dokumentumok, különféle szabványok szerepelnek repertoárunkban.

Fordítási minőség

A forrásszöveg bonyolultságától és terjedelmétől függetlenül minőségi fordítást készítünk, szigorúan betartva a vállalási határidőket. Fordításainkra minőségi garanciát jelent egyrészt az elkészített munkáink általunk önként vállalt, kötelező lektorálása (ezt a nyugodt lelkiismeretünk követeli meg), másrészt pedig – mind a fordító, mind pedig a lektor vonatkozásában – a műszaki és közgazdasági egyetemi végzettségünk.

A fordítás eredménye s annak átadása a megrendelő számára

A fordítást a megrendelőink többsége elektronikus úton kéri, viszont amennyiben hitelesítést (tanúsítást, záradékolást) igényelnek, akkor természetesen papír alapon, aláírva-lepecsételve szállítjuk le a munkánk eredményét. Ezt aztán vagy személyesen viszik el az irodánkból, vagy pedig postázzuk számukra.